Parteneriatul Leonardo 2012-2014

INTEGRATION OF CULTURE AND HEALTH KNOWLEDGE INTO THE VOCATIONAL EDUCATION OF FOOD AND BEVERAGE - Integrarea elementelor culturale si a cunostintelor despre sanatate in educatia profesionala a alimentatiei - este titlul proiectului de parteneriat Leonardo da Vinci care s-a derulat in perioada 2012-2014. Partenerii proiectului sunt:
Turcia: TUZLA IMKB TECHNICAL AND VOCATIONAL HIGH SCHOOL (coordonator); Ogretmen Sidika Avar Kiz Teknik ve Meslek Lisesi
Ungaria: Szegedi Tudomanyegyetem Mernoki Kar (University of Szeged - Faculty of Engineering)
Romania: COLEGIUL TEHNIC DE INDUSTRIE ALIMENTARA Suceava
Olanda: Stichting ROC Midden Nederland
Polonia: Zespol Szkol nr 1 im.Jana Pawla II
Tara galilor, UK: Gower College Swansea
Obiectivele proiectului:
- imbunatatirea nivelului de calificare a elevilor pentru domeniul industriei alimentare
- atragerea atentiei asupra problemelor specifice de alimentatie si sanatate ale tinerilor
- incurajarea tinerilor sa-si schimbe obiceiurile alimentare nesanatoase si sa promoveze aspectele culturale ale propriei tari.
Proiectul a propus:
- realizarea unei carti in domeniu
- realizarea unui site web cu informatii legate de proiect si carte
- realizarea de intalniri de diseminare a rezultatelor proiectului cu informarea profesorilor, autoritatilor, firmelor de catering si a scolilor de profil.
Site-ul web al proiectului
Rezultatele sondajelor se gasesc aici:
Survey in English Language
Survey in Romanian Language
Cartea, produs final al proiectului:
Cooking for a healthy future
Alimentatie pentru un viitor sanatos